KARBONRENS I ALTA

Karbonrens Av Motor

Karbonrens av motor i Alta fra 1300 Kr

Går din bil dårlig? Ryker den mye? Karbonrensing kan da være løsningen for deg. Karbonrensing er den nyeste teknologien til å rengjøre alle motorer for karbon. (Partikler/sot) Vår oxyhydrogen maskin er ment til det: Oxyhidrogen gassen blir ført i motoren gjennom innsuget.
Det kan brenne bort 75% av karbonet som har blitt liggende igjen i din motor og forhindret at motoren går klokkerent.
Hydrogendreven karbonrensemaskin er det nyeste innen motorrens. Viktigst den rengjør kjøretøyets motor, konkret rettet på Turbo, EGR-Ventil, Dieselpartikkelfilter (DPF), ventiler etc på en skånsom og svært effektiv måte.

Fordeler: Etter en karbonrens opplever mange at responstiden på gasspedalen blir raskere, akselerasjonen jevnere og motoreffekten generelt bedre. Karbonrens fører dessuten til mindre drivstoffutslipp og dermed reduserte klimaavtrykk.

Service Pris

Basic Karbonrens

Pris 1300 kr

EGR.TURBO

Pris 2400 kr

Dieselpartikkelfilter

Pris 2400 kr

Betalingsalternativer

Hos Alta mobile bilvask kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

Online Time bestilling

Ta en titt på våre tjenester for å finne alternativet eller alternativene som passer best til dine behov. Deretter, kan du enkelt booke en time på vår booking side eller ring oss for å planlegge en supervask eller polering til å delta i en virkelig effektiv og allsidig bil rengjøring.

Har du behov for vindusvask?

Send oss en melding eller ring oss på +4740586701 mellom 07:00 og 22:00