BILVASK I ALTA

Bilvask hos Alta mobile bilvask

Alta mobile bilvask er profesjonelle innen bilvask og tilbyr flere forskjellige typer bilvask på din adresse i Alta. Viktigst uansett hvilken variant du velger så gjør vi jobben grundig og sørger for at din bil får en skånsom og god bilvask.
Dessuten En supervask vil få bilen til å skinne utvendig og innvendig blir kjøretøyet kvitt all slags tilfeldig smuss. For eksempel støv og annet rusk som har stablet seg opp gjennom månedene for de som ikke har gitt kjærlighet til bilen på en stund.
Fremfor alt, anbefaler vi å vaske bilen minst 3-4 ganger i måned og ta vare på bilen for å beholde verdien samtidig at bilen ser bra ut. I Norge har vi ikke sol og sommer hele året og dermed er det viktig at vi gjør det vi kan for at bilen ser bra ut den tiden vi har fint vær.
For å konkludere, vi utfører vask av alle slags kjøretøy fra småbiler til lastebiler, campingvogner, bobiler og båter.
En vanlig innvendig/utvendig bilvask tar ca 1 – 1,5t så planlegg litt og book en time hos i dag.

Bilvask

Velg Din Service Pakke

Utvendig bilvask

Pris 650 kr

Innvendig bilvask

Pris 800 kr

Innvendig/Utvendig bilvask

Pris 1100 kr

Tilleggstjenester

Betalingsalternativer

Hos Alta mobile bilvask kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

For eksempel

Online Time bestilling

Ta en titt på våre tjenester for å finne alternativet eller alternativene som passer best til dine behov. Deretter, kan du enkelt booke en time på vår booking system eller ring oss for å planlegge en supervask eller polering til å delta i en virkelig effektiv og allsidig bil rengjøring.

For å konklud

Har du behov for bedrift rengjøring?

Noe du lurer på? Trenger du hjelp med en av våre tjenester?