POLERING OG COATING I ALTA

Gi bilen din forlenget levetid med polering

 Har bilen vært gjennom en tøff vinter? Eller er lakken på bilen din generelt litt slitt og. “grå”? Da vil en lakkrens og polering gjøre underverker for din bil.
Polering krever et øye for detaljer for å oppnå et godt resultat. Regelmessig vedlikehold anbefales for å ivareta lakkens naturlige finish, opprettholde glans og motvirke bruksslitasje.

car detailing
car-polishing

Polering Alta​

Våre poleringstjenester vil gi den langvarige glansen tilbake til bilen din, og våre detailing tjenester vil gjenopplive bilens dristighet. Vi ønsker at alle våre kunder skal være stolte av sitt kjøretøy og ivrige etter å vise det til verden.

Velg din service pakke

Polering 1

Pris 3500 kr

Polering 2

Pris 4500 kr

Polering 3

Pris 5500 kr

Coating/Lakk Forsegling i Alta

Ønsker du en glans på din bil som varer og varer? En slik behandling vil gjøre bilen mye enklere å rengjøre, samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler. Forventet holdbarhet er opptil 2 år. Lakkforsegling blir lagt med to lag på bilens eksteriør. Bilvasken blir lettere, og glansen holder seg lenge. Bilen får en betydelig økt glans, fargedybde, slitestyrke og motstand mot slitasje. Lakkforsegling beskytter mot ytterligere misfarging, veisalt og mot riper. Behandlingen gir glans og varig farge. Behandlingen har 12 måneders garanti.

Våre Lakkforseglinger/ Coating

- Gyeon Q2 Pure

- CarPro CQuartz UK 3.0

Coating Lakk Forsegling

Velg din service pakke

Coating 1

Pris 8000 kr

Coating 2

Pris 10000 kr

Tilleggstjenester

Fra 300 kr

400 kr

Betalingsalternativer

Hos Alta mobile bilvask kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

Online Time bestilling

Ta en titt på våre tjenester for å finne alternativet eller alternativene som passer best til dine behov. Deretter, kan du enkelt booke en time på vår booking side eller ring oss for å planlegge en supervask eller polering til å delta i en virkelig effektiv og allsidig bil rengjøring.

Har du behov for tepperens og møbelrens?

Noe du lurer på? Trenger du hjelp med en av våre tjenester?