RENS AV BIL I ALTA

Vi bryr oss om detaljene!

Regelmessig rengjøring av interiøret anbefales for å ivareta et innbydende miljø og motvirke slitasje. Vi benytter skånsomme rengjøringsprodukter som gjenopptar og bevarer interiørets naturlige utførelse.

Dyprens av bil

Har bilen din behov for rens eller Savner du følelsen av nybil? Da kan vi tilby innvendig rens. Dette er en detaljert rens for å få tilbake interiørets opprinnelige utførelse og finish.
Når vi foretar denne behandlingen blir seter og stoff renset med rensemaskin og våtstøvsuger. Skinnseter blir renset og behandlet med lærkrem, plastikk og vinduer blir grundig vasket, i tilleg tilbyr vi ozon (lukt fjerning) som ekstra tjeneste.

car-detailing

Velg din service pakke

Rens av seter

Pris 2500 kr

Rens av hele bil

Pris 3500 kr

Tillegstjenester

Betalingsalternativer

Hos Alta mobile bilvask kan du selvsagt betale med kort, vipps, faktura, Vi har også en finansieringsløsning om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale gjennom klarna.

Online Time Bestilling

Ta en titt på våre tjenester for å finne alternativet eller alternativene som passer best til dine behov. Deretter, kan du enkelt booke en time på vår booking system eller ring oss for å planlegge en supervask eller polering til å delta i en virkelig effektiv og allsidig bil rengjøring.

Har du behov for flyttevask?

Noe du lurer på? Trenger du hjelp med en av våre tjenester?